Opties

White Eagle Leva | 2Gr

De fascinatie van een hefboomextractie
Het hendelsysteem van de professionele koffiemachine stelt de barista in staat om de pre-infusietijd handmatig in te stellen voor elke toevoer: wanneer de hendel laag staat, komt het hete water van de boiler in de groep, waardoor de koffiecake vochtig wordt. Hoe meer de barista de hendel laag houdt, hoe langer de pre-infusiefase zal zijn. Een ervaren barista wacht op de eerste druppels koffie die uit de tuit komen en trekt dan de hendel omhoog; dit betekent dat de hele koffiecake is geweekt.

Hendel en technologie voor uitmuntende bekers
White Eagle-hendel heeft technische kenmerken die bijzonder romige koffies kunnen bieden. Het geheim is om warmtewisselaars te gebruiken om de watertemperatuur te regelen en de kwaliteit van de geëxtraheerde koffie te optimaliseren.

Hendel technologie
Elke leveringsgroep bedient een liter water per keer; het water is altijd zuiver (niet stilstaand) en komt bij de groep aan bij 100°C en daalt dan tot 88-92°C. De optimale temperatuur voor een espressokoffie. Dit systeem onderscheidt de hendel van andere machines van dezelfde categorie. Ze is ook stil omdat geen van de elektrische componenten werkt terwijl de apparaten de koffie zetten. Het hendelsysteem kost iets meer tijd om de espresso te extraheren in vergelijking met haar elektronische zustermachine. Het mooie van deze hendelmachine is dat hij de klant knuffelt terwijl de deskundige barista de espresso maakt en hem in de beste sfeer tevoorschijn haalt om een ​​uitstekende kop koffie te drinken.

Boiler: Lt. 14;
Power: 3000 W;
Voltage: 230/380V;
Frequency: 50/60 Hz;
Net/Gross weight: Kg. 75/88