Black Eagles Maverick Vol | 2Gr

Met de Victoria Arduino Black Eagle Maverick introduceren wij onze meest intelligente en gebruiksvriendelijke koffiemachine.

We nemen je graag mee in onze reis, wat ons tot het maverick-concept inspireerde en hoe we deze creatie tot leven hebben gebracht.  We nemen je mee door de belangrijkste fasen van de ontwikkeling van de machine, van binnen en buiten. Dit zorgt er namelijk voor dat deze machine verder gaat dan enkel een kop koffie, dit is een vorm van kunst.

PureBrew Technology

Onze nieuwe Pure-brew technologie is een revolutionaire drie fastige extractie methode die pulserende frequenties van waterdruk gebruikt om de puurste smaak uit jouw koffie te halen.

Ontdek nieuwe smaken in filterkoffie met Pure-brew Technologie, pas het toe als lagedrukextractie om een nieuwe, unieke koffie-extractie te creëren. Met trots introduceren we het gloednieuwe Pure-brew-koffiefilter, deze kegelvormige koffiefilter kan tot 20 gram koffie bevatten. Door PureBrew-technologie te combineren met de gloednieuwe gepatenteerde filtermand maak je met één druk op de knop op een nieuwe manier jouw filterkoffie.

Versies: volumetrisch of gravrimetrisch
Breedte: 806 mm
Diepte: 745 mm
Hoogte: 433 mm
Hoogte groep: 100 mm
Vermogen: 690 W
Gewicht: 90 kg