Opties

Appia Life XT Vol. | 2Gr

De XT is een nieuwe Appia Life versie met TFT display die een betere gebruikerservaring biedt en de belangrijkste gegevens toont over doseringsprogramma, tellers, reiniging, instelling en knoppen en helderheid van het display. De prestaties blijven ongewijzigd ten opzichte van de standaardversie, maar de Appia Life XT is geëvolueerd in de vorm en in de innovatieve details die het eindresultaat beïnvloeden.

De Appia Life bouwt voort op het succes van de Appia en verlegt de grenzen van de reeds beproefde espressomachine. Het is een machine met een hoge productiviteit en hoge prestaties. In combinatie met zijn bewezen betrouwbaarheid en moderne stijl is het de ideale machine voor elke ruimte.

Volumetrisch: De Appia Life Volumetrische machine is de ideale machine voor barista's die op zoek zijn naar verbazingwekkend consistente koffie. Met deze volumetrische machine kunnen barista's de gewenste volumes programmeren en de hele dag door consistent shots op dat volume zetten. Omdat de barista niet langer elk shot in de gaten hoeft te houden, krijgt hij kostbare tijd om met klanten te communiceren of misschien aan een andere bestelling te beginnen. Hierdoor is deze machine ideaal voor een aantal winkels en opstellingen.

Stoompijp 2
Heet Water 1
Boiler Lt. 11 L
Power 3350W
Voltage 220V
Dim.(WxDxH) 784x545x498 mm
Net/Gross weight Kg. 72/75