Mythos one

 De nieuwe grens voor het malen van koffiebonen. Mythos one is de nieuwe generatie “on demand” molens met technologie van het hoogste niveau. Mythos one is gemaakt voor de meest veeleisende Baristas en onderscheid zich door de innovatie “Clima-Pro”-technologie en het “KLOMP-CRUSHER” systeem. Dit zorgt voor consistentie van de dosis en een vloeiende koffie-uitgifte-stroom. Het resultaat : De beste extractie die de markt u te bieden geeft.
De technologie van de Mythos one is niet onopgemerkt gebleven. Dag na dag waarderen meer en meer Baristas dit nieuwe systeem die helpt aan de contante kwaliteit van espresso. Deze molen gecombineerd met de Black-of White Eagle is een winner voor BARISTAS die hun klanten een echte koffie-ervaring willen aanbieden.
Het belang van temperatuur beheersing tijdens het malen, verbetering van de extractie, extreme precisie, akoestisch comfort en…..eenvoudig in onderhoud.

 Afmetingen: Breed 190mm / Hoog 590mm / Diep 360 mm.

Longe life burrs D75mm/ LCD display multifunctioneel/Dosis teller/3 dosis programmaties/Stop&go functe/Barista functie/Micrometrische maalregeling/Clima pro tech./