Mythos MY75

Mythos was developed to define

a new idea of precision and control.

Now, the time has come to set

a new level of grinding perfection.

VERBETERDE GEBRUIKERSERVARING

Nieuw geïntegreerd touchscreen display, vereenvoudigde logica, verbeterde ervaring. Het nieuwe touchscreen display is nog gebruiksvriendelijker. Barista's kunnen eenvoudig instellingen wijzigen, alle benodigde informatie aflezen en de totale controle over de molen behouden.

De intuïtieve programmeringslogica maakt de service soepeler en probleemlozer, zodat koffieprofessionals zich kunnen concentreren op consistentie en kwaliteit.

ABSOLUTE CONTROLE

Een nog stabielere temperatuur, nog eenvoudiger onderhoud, nog meer precisie en controle. Vandaag verbetert Mythos verder zijn clumpcrusher en uitloop, door deze te vereenvoudigen en te versterken om een perfecte doorstroming van gemalen koffie in het filtermandje te garanderen.

Het nieuwe ontwerp van de filterhouderhaak stuurt de gemalen koffie in het filterbakje en verlies tot een minimum te beperken. De door Mythos ontwikkelde en gepatenteerde technologie beantwoordt aan de behoeften van de moderne koffieprofessionals: maximale consistentie, geen verspilling en onderhoudsgemak. Schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden zijn nu eenvoudiger en toegankelijker. Het aantal schroeven om toegang te krijgen tot het hart van de machine is verminderd en het directe zicht op de belangrijkste functionerende onderdelen van Mythos is verbeterd.

Verschillende koffiesoorten hebben verschillende malingstemperaturen nodig. Met Mythos Clima Pro kunnen barista's malingstemperaturen instellen van 30 tot 60°C om de beste kwaliteiten uit elk type koffie te halen.

Een betere controle leidt tot betere resultaten.

De gravimetrische versie heeft een verbeterde programmering en ingebouwde weegschaal. Deze functies zorgen voor een maximale consistentie en creëren een veel snellere workflow voor het malen en wegen van koffie.

Dankzij de eenvoudige en nauwkeurige micrometrische afstelling kunnen barista's elk shot afstellen met meer nauwkeurigheid. De barista kan de afstand tot de maalschijven direct aflezen op het display, voor een beter begrip van de variabele maalgraad.

NIEUW ONTWERP

Een iconisch ontwerp van buiten, efficiënter van binnen de trots van Mythos komt tot uiting in elk detail. Victoria Arduino was de eerste die twee ventilatoren monteerde in plaats van één, en opnieuw de eerste die ze allebei aan de achterkant monteerde. Dit zorgt voor een ideale luchtstroom in de maalkamer. Toonbank ruimte is een premie voor cafes. Als u verschillende molens tegelijkertijd moet gebruiken, kan elke molen naast elkaar worden gezet. Een muur van uitmuntendheid tot uw dienst.

De soepele en responsieve combinatie van het glas en het geïntegreerde touchscreen display creëert een intuïtief en vloeiend bedieningspaneel dat elegant is, eenvoudig in te stellen en gemakkelijk schoon te maken.

Op maat van uw behoeften: Mythos creëert een systeem van uitmuntendheid en voldoet met dezelfde visie aan het nastreven van uw passie. Meer productiviteit met de 85mm maalschijven. Absolute precisie in de gravimetrische versie.

Vandaag, definieert Mythos een wereld van details, maar gebaseerd op een gemeenschappelijk ontwerp. En met dezelfde obsessie voor perfectie die ze delen met barista's en koffiebranders over de hele wereld.