BLACK EAGLE VA388 3GR

BLACK EAGLE VA388 3GR

Black Eagle is de espressomachine die is ontworpen voor mensen die zich toewijden aan koffie en die elke dag studeren, onderzoeken en experimenteren om uitstekende koffie te zetten en een unieke ervaring te bieden. Vanaf 2015 is het de officiële machine van het World Barista Championship.

De charme van expertise: Nauwkeurig en betrouwbaar, het is veel meer dan een eenvoudige espressomachine en geeft een extra touch aan de barista. Het is een stabiele, consistente en volumetrische machine. Geschikt voor koffiespeciaalzaken. In het voortdurende onderzoek naar een consistent resultaat in het kopje, hebben veel barista's getest en bevestigd hoezeer het volumetrische systeem beter is in het bereiken van een constant product in vergelijking met de handmatige modus. Het volumetrische systeem van de Black Eagle beantwoordt uiteindelijk aan deze behoeften. We wilden een machine maken voor gespecialiseerde barista's: We hebben hem volumetrisch gemaakt met een maximale temperatuurstabiliteit die de barista helpt in zijn dagelijkse werk. Ons doel was om de beste relatie tussen barista en klant te creëren. De architect Viglino ontwierp het met een delicate aanpak, met meer rondingen en asymmetrische elementen, waardoor het product 49 centimeter hoog is.

Gepassioneerde kern, groene ziel : Black Eagle is de eerste professionele espressomachine die van de planeet houdt. Hij maakt deel uit van Ongreening, een platform gewijd aan milieuduurzaamheid en verspreidt de meest betrouwbare groene bouwpraktijken over de hele wereld en moedigt aan tot het delen van informatie en kennis.

Black Eagle en World Barista Championship. De toekomst gaat verder.Victoria Arduino is altijd klaar voor nieuwe uitdagingen, net als het World Barista Championship dat sinds 2015 de Black Eagle koos als de officiële machine voor de competitie. Seattle, Dublin, Amsterdam, Boston. Een speciale VA388 Black Eagle voor elke editie van het WBC dat elke barista beloont die geschiedenis schrijft met een buitengewone kop koffie.